ETEM Logo
ETEM Logo
Κλείσιμο
24.2.2021

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΓΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα συστήματα EB46, EB49, EB50 και EB62 αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.

Η εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων κιγκλιδώματος είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε την αισθητική σε οποιοδήποτε κτίριο. Τα νέα συστήματα κιγκλιδωμάτων της ETEM είναι εδώ για να ανταποκριθούν στις πιο τολμηρές προσδοκίες σχεδιασμού και να δημιουργήσουν μια αίσθηση αιώρησης και ελαφρότητας στο χώρο.

Τα EB46, EB49, EB50 και EB62 είναι η νέα σειρά συστημάτων κιγκλιδωμάτων της ETEM. Όλα τα συστήματα είναι χωρίς πλαίσιο, διατηρώντας ορατά όλα τα στοιχεία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του κτιρίου. Τα συστήματα αποτελούνται από ένα γυάλινο πάνελ και μια βάση αλουμινίου για στήριξη. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των νέων συστημάτων είναι ότι δεν απαιτείται άλλη κάθετη ή οριζόντια υποστήριξη. Ο υαλοπίνακας λειτουργεί ως φέρον στοιχείο και όχι μόνο ως υλικό πλήρωσης. Η βάση από αλουμίνιο μπορεί να είναι εντελώς αόρατη, καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί ενδοδαπέδια τοποθέτηση, με αποτέλεσμα μια ομοεπίπεδη τελική όψη στο δάπεδο. Ταυτόχρονα, το γυάλινο πλαίσιο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΛΑΤΟΣ ΒΑΣΗΣ

ΠΑΧΗ ΥΑΛΩΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EB46

46mm

17.5 mm & 21.5 mm

Ενδοδαπέδια τοποθέτηση

EB49

49mm

13.5 mm & 17.5 mm

Ενδοδαπέδια ή επιδαπέδια τοποθέτηση

EB50

50mm

17.5 mm & 21.5 mm

Ενδοδαπέδια ή επιδαπέδια τοποθέτηση

EB62

62mm

13.5 mm & 17.5 mm

Ως στηθαίο ή κάγκελο με χαμηλό ύψους υάλωση


Όλα τα συστήματα είναι κατάλληλα για οικιστικές περιοχές και χώρους χαμηλής συνάθροισης, ενώ τα EB46 και EB50 είναι ιδανικά για χώρους υψηλής συνάθροισης.
Ο απλός και καθαρός σχεδιασμός τους μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στιλ, κλασικό ή σύγχρονο. Η βάση αλουμινίου μπορεί να εγκατασταθεί ενδοδαπέδια ή επιδαπέδια, επιτρέποντας την επιλογή οποιουδήποτε υλικού ως φινίρισμα, όπως σκυρόδεμα, πέτρα, κεραμικά πλακίδια κ.λπ. Ο καθαρός σχεδιασμός των γυάλινων κιγκλιδωμάτων ETEM μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε έργο, δίνοντας μια κομψή πινελιά σύγχρονης αρχιτεκτονικής.
Τα συστήματα παρουσιάζονται στην αγορά ως ένα πακέτο διαφορετικών προφίλ, επειδή κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχει βέλτιστες υλικές λύσεις για διαφορετικές εφαρμογές. Η φύση των υλικών (γυαλί και αλουμίνιο) τα κατατάσσει στα προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικά έναντι των καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν απαιτήσεις συντήρησης. 

Επιπλέον, τα κιγκλιδώματα μπορούν να εφαρμοστούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι παραπάνω δυνατότητες επιτρέπουν την εγκατάσταση των συστημάτων της ΕΤΕΜ σε ένα ευρύ φάσμα έργων, ακόμη και όπου υπάρχουν υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, όπως βίλες, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία κ.λπ. προσφέροντας μια ανεμπόδιστη θέα και δίνοντας μια κομψή και πολυτελή πινελιά σε κάθε χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

8.9.2021
thumb

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΕΙΟΥ ΚΑΤΑ QUALICOAT SEASIDE CLASS

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και διασφάλισης κορυφαίας ποιότητας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι το βαφείο της ΕΤΕΜ στη Μαγούλα, πιστοποιήθηκε κατά «Qualicoat Seaside Class».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27.7.2021
thumb

ΕΤΕΜ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 1ο IN POOL TRIATHLON

Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό η ΕΤΕΜ ένωσε, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις της στο σκοπό της TRIMORE και αποτέλεσε έναν από τους στρατηγικούς συνεργάτες της αθλητικής διοργάνωσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.7.2021
thumb

ΕΤΕΜ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2021

Ο ανεξάρτητος φορέας σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa παρουσίασε για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2021, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
10.6.2021
thumb

Η ΕΤΕΜ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ WEBINAR ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ