ETEM Logo
ETEM Logo
Κλείσιμο

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Με ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο παραγωγής και πωλήσεων, η ΕΤΕΜ αποτελεί μία από τις κορυφαίες και πολλά υποσχόμενες εταιρείες διέλασης αλουμινίου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Πρόκειται για τον πρώτο ενοποιημένο σχεδιαστή και παραγωγό αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές στη χώρα μας. Με ετήσια δυνατότητα παραγωγής που υπερβαίνει τους 35 χιλιάδες τόνους, η ΕΤΕΜ εγγυάται τη συνεχή, έγκαιρη, αποτελεσματική και αδιάλειπτη παράδοση σε όλους τους πελάτες μας.

Μέσω της συνεχούς εξέλιξης των καινοτομιών και επενδύσεων σε υποδομές, προηγμένο εξοπλισμό και στο έμψυχο δυναμικό, η ETEM έχει καταφέρει να αποκτήσει μια κυρίαρχη θέση στις παγκόσμιες αγορές.

Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς παρουσίας, τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή προφίλ για αρχιτεκτονικά συστήματα και διαφορετικές βιομηχανικές εφαρμογές, η εταιρεία δεσμεύεται για την εξυπηρέτηση των πελατών της με προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, δημιουργώντας και διατηρώντας με αυτό τον τρόπο μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη, επιδεικνύοντας ακεραιότητα, επαγγελματισμό και αξιόπιστη συνέπεια.

Η ETEM κατέχει ισχυρή θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και αναζητεί ακούραστα ευκαιρίες για μεγαλύτερη διείσδυση και εδραίωση σε περισσότερες χώρες και αναδυόμενες αγορές.

Με τεχνολογικά ισχυρές δομές και εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε θέση, η εταιρεία επιτυγχάνει τους στρατηγικούς στόχους για κατανόηση και κάλυψη των αναγκών κάθε αγοράς, βοηθώντας αποτελεσματικά με αυτό τον τρόπο τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το προσωπικό μας παρέχει ένα πλήθος εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες, από κατάρτιση και τεχνική βοήθεια σε μεμονωμένους αναδόχους και τεχνικούς εγκατάστασης πλαισίων παραθύρων και πορτών, μέχρι ολοκληρωμένη υποστήριξη έργου καθ’ όλη τη διάρκειά του. 

Από τη στιγμή της σύλληψης μιας ιδέας, η ETEM βοηθά ιδιώτες, επενδυτές και εταιρείες αξιοποίησης ακινήτων να επιλέξουν το καλύτερο προϊόν ή λύση που ανταποκρίνεται ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις, με τον πλέον αποτελεσματικό, υποστηρικτικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Η ETEM βοηθά ενεργά τον αρχιτέκτονα ή μηχανικό να καθορίσει τις προδιαγραφές του έργου, ενώ μπορεί να παρέχει τεχνική υποστήριξη ή κατάρτιση στον κατασκευαστή και τον τεχνικό εγκατάστασης σχετικά με το πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας μας.

Κύριος στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή προϊόντων που μας βοηθούν να βελτιώσουμε την καθημερινή μας ζωή, στην κατοικία, τον εργασιακό χώρο ή το επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Η εταιρεία παραμένει πιστή στους πελάτες της και τηρεί τις υποσχέσεις της για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, ολοκληρωμένες λύσεις κατόπιν παραγγελίας, ενσωματωμένη υποστήριξη σε όλα τα στάδια ενός έργου και στρατηγική επιχειρηματική σκέψη, εξασφαλίζοντας την εμπορική επιτυχία των πελατών.