ETEM Logo
ETEM Logo
Κλείσιμο
21.5.2021

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από τη στιγμή της σύλληψης μιας ιδέας, η ETEM βοηθά ιδιώτες, επενδυτές, αρχιτέκτονες και μηχανικούς, να καθορίσουν τις προδιαγραφές του έργου και να επιλέξουν το καλύτερο προϊόν ή λύση που ανταποκρίνεται ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Τεκμήριο αριστείας αποτελούν οι διακρίσεις των έργων με αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου ΕΤΕΜ, που καλύπτουν κάθε απαίτηση και κάθε σχεδιαστική ανάγκη.

The Orbit

Κτίριο γραφείων, ορόσημο της Αθήνας, το “The Orbit” διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές φουτουριστικές του γραμμές και τον «πράσινο» χαρακτήρα του. Στα Commercial Property Awards, για το 2020, το « The Orbit» απέσπασε την ύψιστη διάκριση ( Gold) στη συνολική ενότητα New Projects , καθώς και την υψηλότερη διάκριση (Gold) στην κατηγορία Best New Development – Office.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν : E45,E85,E75

Butterfly

Ένα ακόμα βραβευμένο κτίριο γραφείων, το BUTTERFLY, στο χαρτοφυλάκιο της ΕΤΕΜ. Το κτίριο ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2019 με περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED (Gold) και απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Renovation – Office στα Commercial Property Awards του 2020.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν : E85,E75

River West

Διπλή διάκριση και για το πολυσύχναστο και εμβληματικό « River West», το οποίο αποτελεί πρότυπο εμπορικού κέντρου, με εξαιρετική υποδομή και λειτουργικότητα. Το 2020 βραβεύτηκε στα Fire & Emergency Excellence Awards, με βραβείο Gold στην ενότητα «Εγκαταστάσεις», για το επίπεδο ασφαλείας και τη συνολική διαχείριση της στο σύνολο της εγκατάστασης. Στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε ‘Έκτακτες Ανάγκες» για ενδεχόμενο συμβάν, το εμπορικό κέντρο έλαβε το βραβείο Bronze.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν : E85,E45

ADORA 2

Το εντυπωσιακό κτίριο «ADORA 2» , στη Σόφια της Βουλγαρίας, βραβεύτηκε στα BigSEE Architecture Awards 2020 για τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό.Το πλάνο αφορούσε σε ένα κτίριο γραφείων της υψηλότερης κατηγορίας από άποψη κτιριακών εγκαταστάσεων, υλικών, χώρων, ενεργειακής απόδοσης, λειτουργίας και περιβάλλοντος, με στόχο να διαφέρει από τα γύρω κτίρια και να μαγνητίζει τα βλέμματα όσων κινούνται κατά μήκος της περιφερειακής οδού.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν : Ε85,Ε75,Ε75FD

Σκοπός της ΕΤΕΜ είναι να δημιουργεί αξία και βιώσιμα προϊόντα, που θα αποτελούν σημείο αναφοράς στον κλάδο των ακινήτων και στον κατασκευαστικό κλάδο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

22.7.2021
thumb

Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ

Με λίγα λόγια, η ευκολία στην επικοινωνία που διέπει το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής κοινωνίας, αμβλύνει ίσως λίγο την αίσθηση που έχουμε για αποσυμβολισμούς και ερμηνείες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24.6.2021
thumb

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΣΟΥ ΑΙΩΝΑ

Μια συνεργασία που μετρά σχεδόν 50 χρόνια και εισήγαγε στην Αθήνα νέα αρχιτεκτονικά πρότυπα και καινοτόμες αστικές εμπειρίες είναι αυτή του αρχιτεκτονικού γραφείου «Ι&Α. Βικέλας & Συνεργάτες» με την ΕΤΕΜ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
23.6.2021
thumb

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ

Ένα άλλο χαρακτηριστικό με καθαρά εικαστική πρόθεση είναι η μορφολογική διαμόρφωση των όγκων, με τρόπο ώστε να συνομιλούν με το φως του ήλιου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.5.2021
thumb

ΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ Η ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΕΠΤΥΝΣΕΙΣ

Θέλουν ίσως να δώσουν στο κτίριο μία δυναμική, να το κάνουν πιο ελαφρύ και να δώσουν στο μάτι την εντύπωση ότι ανυψώνεται προς τα πάνω, δημιουργώντας μία αίσθηση υπερβατική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ