ETEM & SHERWIN WILLIAMS: ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

07/20/2021
ETEM & SHERWIN WILLIAMS: ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

ETEM & SHERWIN-WILLIAMS: ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

Οι μοναδικές ιδιότητες του αλουμινίου σχετικά με την ευκαμψία, το βάρος και την αντοχή του, το καθιστούν ιδανικό υλικό για σχεδόν οποιοδήποτε είδος κατασκευής. Το αλουμίνιο και τα περισσότερα κράματά του κυμαίνονται από ανθεκτικά έως πολύ ανθεκτικά έναντι των διαφόρων μορφών διάβρωσης.

Τα εξαιρετικής ποιότητας συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ είναι η ιδανική λύση για οποιαδήποτε ακραία καιρική συνθήκη, λόγω της στενής χημικής συγγένειας με το οξυγόνο, η φυσική επιφάνεια του μετάλλου καλύπτεται μόνιμα με ένα στρώμα οξειδίου του αργιλίου, το οποίο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος πρόληψης έναντι της περαιτέρω διάβρωσης και καταστροφής. Επιπλέον, η βαφή των προφίλ αλουμινίου με της υψηλής ποιότητας πούδρες βαφής της Sherwin-Williams, οι οποίες μπορούν να αντέξουν τις σκληρότερες συνθήκες διατηρώντας παράλληλα την αρχική τους εμφάνιση σε μεγάλο βαθμό, αποτελούν έναν επιτυχημένο και ισχυρό συνδυασμό, παρέχοντας προϊόντα που μπορούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις πιο δύσκολες προκλήσεις.

Αντιμετωπίζουμε συχνά προκλήσεις που αφορούν τις βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την ποιότητα της πούδρας και τις καιρικές συνθήκες.

Η έκθεση στο ηλιακό φως, η υγρασία και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας είναι σημαντικοί παράγοντες για τη διατήρηση των αρχικών χρωματικών ιδιοτήτων στην πάροδο του χρόνου. Στην ETEM γνωρίζουμε ότι με το κατάλληλο κράμα και θερμική επεξεργασία, τα προφίλ αλουμινίου αποτελούν την καλύτερη λύση για μια μεγάλη ποικιλία αρχιτεκτονικών εφαρμογών. Το αλουμίνιο είναι ένα από τα σημαντικότερα υλικά στον τομέα κατασκευής κτιρίων που μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια χάρη στις αποτελεσματικές θερμικές και ηλεκτρικές του ιδιότητες. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικής ποιότητας πούδρες βαφής της Sherwin-Williams, τα premium συστήματα αλουμινίου από την ETEM είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας για προϊόντα άριστης ποιότητας που αντέχουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

etem_sherwin_inver_powder_coating_color
Share