ETEM Logo
ETEM Logo
Κλείσιμο
10.7.2020

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕΜ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ NV TOWER ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα αναβαθμισμένα  συστήματα της ΕΤΕΜ αποτελούν μέρος του υποκατασκευή , εντυπωσιακού ουρανοξύστη στη Σόφια. Η αρχιτεκτονική κατασκευή του κτιρίου των 106 μέτρων θα απεικονίζει τις υπέροχες γεωμετρίες των φυσικών κρυστάλλων, με σκοπό  να δώσει μια μοναδική νότα στον ορίζοντα της πρωτεύουσας. Οι πολύπλοκες μορφές και η τολμηρή εμφάνιση επιτυγχάνονται με τον αποτελεσματικό συνδυασμό διαφόρων συστημάτων της ΕΤΕΜ και εξειδικευμένων λύσεων, οι οποίες ανταποκρίνονται στις προκλήσεις χωρίς να χάνουν τη λειτουργικότητά τους.

Για την κατασκευή του περιβλήματος του φουτουριστικού NV Tower έχουν χρησιμοποιηθεί συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ, ενώ οι βασικοί όγκοι επενδύονται  με το υαλοπέτασμα Ε99. Το σύστημα συνδυάζεται επιτυχώς με άλλα προϊόντα από την γκάμα της ΕΤΕΜ: σύστημα υαλοπετασμάτων E85, λύση για παράθυρο αερισμού E68VV, σύστημα προστασίας από τον ήλιο E66, σύγχρονες λύσεις για κύριες εισόδους κτιρίων  E75FD, καθώς και συστήματα αεριζόμενων προσόψεων Ε97.

Η επιλογή του συστήματος Ε99 δεν είναι τυχαία, καθώς ήδη αποτελεί μέρος της πολύπλοκης γεωμετρίας ενός από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης, το Capital Fort. Το σύστημα Ε99 είναι κατασκευασμένο με τρόπο που να ανταποκρίνεται επάξια στις προκλήσεις που οφείλει να αντιμετωπίσει ο μελετητής ,όπως είναι η αντίσταση στις έντονες σεισμικές δραστηριότητες της περιοχής, εξασφαλίζοντας μακρόχρονη χρήση ακόμα και στις πιο δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Το σύστημα προσφέρει λύση για την κάλυψη  εντόνων φορτίων καθιστώντας το ως την κατάλληλη επιλογή για την κατασκευή ουρανοξυστών και κτιρίων με δύσκολες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Στο NV Tower χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η λύση με παράθυρο αερισμού Ε68VV, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα ισορροπημένο εσωτερικό περιβάλλον και λύνει αποτελεσματικά ένα από τα βασικότερα προβλήματα των υψηλών κτιρίων την ανανέωση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους , καίριας σημασίας λόγω των τρεχουσών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι πολυλειτουργικοί κοινόχρηστοι χώροι και η σύγχρονη διακόσμηση αποτελούν φυσική ακολουθία του κτιρίου που καθηλώνει τα βλέμματα με πλούσια διαμορφωμένες επικληνείς κατασκευές και προσόψεις πρασίνου. Το φουτουριστικό όραμα και η σύνθετη λειτουργικότητα συνδέονται επιτυχώς μέσω των καινοτόμων συστημάτων της ΕΤΕΜ.

 To  εμβληματικό έργο NV Tower σηματοδοτεί  την  νέα αρχιτεκτονική συμβολή της ΕΤΕΜ στο σύγχρονο αστικό τοπίο της πρωτεύουσας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

22.6.2020

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΕΜ!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΕΜ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.6.2020

Η ΕΤΕΜ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ!

Από το 2007 έως και σήμερα, η ομάδα TUCer (Technical University of Crete eco racing) του Πολυτεχνείου Κρήτης σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρικά οχήματα νέας γενιάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.6.2020

ΤΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕΜ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ RIVER WEST!

Μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου των Δυτικών Προαστίων, River West, μετά από την απόκτηση της απαιτούμενης αδειοδότησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
25.5.2020

Vladimir Marinov - ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ 5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΕΜ.

Συνέντευξη με τον συνιδρυτή και Πολιτικό Μηχανικό του αρχιτεκτονικού γραφείου Define Engineers, Vladimir Marinov.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ