home page ΕΡΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΑ
GREECE ΕΝ | ΕL
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ
Η Etem και στη 2η Xenia

Posted on: 25-11-2018

Με ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για Ξενοδοχεία και μονάδες τουρισμού η Εtem έδωσε το «παρών» στην Xenia 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος για 2η χρονιά στο Metropolitan Expo 24-26 Νοεμβρίου.

50.000 τμ εκθεσιακή επιφάνεια και 550 brands - εκθέτες απόλαυσαν οι περίπου 37.000 επισκέπτες από τον κατασκευαστικό και τον τουριστικό κλάδο, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων και δημόσιων φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Εtem συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό stand όπου παρουσίασε λύσεις σε Minimal, Urban, Παραδοσιακή αισθητική και άλλα, τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες είδαν από κοντά:

  • Τη νέα σειρά Etem E78 Minimal, για μεγάλα ανοίγματα χωρίς ορατά πλαίσια. Πρόκειται για συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή, το μόνο σύστημα της αγοράς με “modular” σχεδιασμό που δίνει μεγάλο εύρος κατασκευαστικών επιλογών. Από πλήρως εγκιβωτισμένο, χωρίς να φαίνεται καθόλου το πλαίσιο - για νέες κατασκευές - μέχρι εφαρμογή για ανακαίνιση ξενοδοχείων, με minimal αισθητική και κόστος. Η modular φιλοσοφία μειώνει τον χρόνο και ταυτόχρονα κάνει πολύ πιο εύκολη την τοποθέτηση του συστήματος στην οικοδομή με ανάλογα κοστολογικά οφέλη. 

  • Το σύστημα Etem Ε39 φυσαρμόνικα, μία ειδική λύση για κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων καθώς και χώρους εστίασης, η οποία στεγανώνει πολύ μεγάλα ανοίγματα από αέρα και νερό, διατηρεί τον χώρο στη σωστή θερμοκρασία και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. • Το συρόμενο επάλληλο σύστημα Etem Ε50 Hotel Type, ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων ιδίως σε αστικά κέντρα χάρη στην πολύ υψηλή ηχομείωση που πετυχαίνει, καθώς και τις υψηλές αποδόσεις σε θερμομόνωση και στεγανότητα. 

  • Το συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή Εtem E52 Slim, ιδανική λύση για περισσότερο φως, χάρη στα λεπτότερα προφίλ και στο στενό γάντζο. Μία λύση κατάλληλη και για αντικαταστάσεις και για νέες κατασκευές, με αποδεδειγμένη λειτουργικότητα και αντοχή στο χρόνο. Από τα highlight του συστήματος είναι οι οδηγοί – πύργοι, με δυνατότητα απορροής πολύ μεγάλων ποσοτήτων νερού.

  • Το κορυφαίο σύστημα για αντικαταστάσεις κουφωμάτων, για μικρά και μεσαία ανοίγματα Etem Ε32 συρόμενο με θερμοδιακοπή, με ειδικά σχεδιασμένη χαμηλή κάσα για να μη δημιουργείται «δόντι». Με δυνατά χαρακτηριστικά στεγανότητας σε νερό, αέρα και θερμομόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας, είναι η βέλτιστη λύση λειτουργικότητας και εξοικονόμησης.

  • Τις πόρτες εισόδου Premium Doors για δωμάτια εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου, με μεγάλη γκάμα λύσεων σε επίπεδο αισθητικής και προδιαγραφών.

Τέλος, η Etem διένειμε σε περισσότερους από 2.000 επισκέπτες κατάλογο με την πλήρη γκάμα Συστημάτων αλουμινίου, mini έντυπα για συγκεκριμένα συστήματα, καθώς και αναμνηστικά δώρα, ενώ υποστήριξε την παρουσία της με επικοινωνία σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Etem BusinessDay στην Πάτρα

Η Etem διοργάνωσε BusinessDay στην Πάτρα την Τετάρτη που πέρασε.

Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας από την Etem

Η Εταιρική Υπευθυνότητα για εμάς στην Etem, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας και της καθημερινής μας λειτουργίας. Η Etem, εδώ και πάνω από μισό αιώνα, διαγράφει μία πορεία με αγάπη και σεβασμό στον εργαζόμενο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Η Etem συμμετείχε στην έκθεση BAU 2019

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η Etem στη διεθνή έκθεση BAU 2019, που πραγματοποιήθηκε 14-19 Ιανουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Εκεί, παρουσίασε ειδικές λύσεις, που ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες τάσεις της Αρχιτεκτονικής.

Συμμετέχουμε στην έκθεση BAU 2019

Η Etem θα συμμετάσχει στην έκθεση BAU 2019, μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων.

Νοιαζόμαστε και μοιραζόμαστε!

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, πήραμε μία πρωτοβουλία με στόχο την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από τη χρήση της πλαστικής σακούλας.


Δίκτυο συνεργατών Έργα συνεργατών
ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΚΕΛΥΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΡΟΛΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ