home page ΕΡΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΑ
GREECE ΕΝ | ΕL
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ
Η Etem χορηγός στο Διεθνές Forum της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου

Posted on: 25-06-2018

Η Etem, η 1η εταιρεία παραγωγής και σχεδιασμού συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, ήταν χορηγός στο Διεθνές Forum που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου την εβδομάδα που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε Διεθνές Forum & Έκθεση: "Ελληνικό Αλουμίνιο: Ένας Κλάδος στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με αυξημένη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας και εκατοντάδες στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου.

 

Κατά τη διάρκεια του forum συζητήθηκαν διεξοδικά συγκεκριμένα θέματα όπως οι «Νέες Βιομηχανικές Πολιτικές με Επίκεντρο το Αλουμίνιο: Στρατηγικές Αλυσίδες Αξίας, Βιωσιμότητα, Κυκλική Οικονομία  και Παραγωγή» με τη συμμετοχή ευρωπαϊκών και ελληνικών θεσμικών παραγόντων του κλάδου όπως οι κκ Gert Goetz – Γενικός Διευθυντής European Aluminium,   Rob van Gils – Διευθύνων Σύμβουλος HAI Group και Εκπρόσωπος Ευρωπαίων Διελαστών  European Aluminium και Κωνσταντίνος Κατσαρός – Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου και Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής European Aluminium. 

Στη συνέχεια, στο panel με θέμα τις «Προκλήσεις και Προοπτικές του κλάδου αλουμινίου» συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών και φορέων της βιομηχανίας του αλουμινίου, όπου με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου συζητήθηκαν οι προκλήσεις και  προοπτικές του κλάδου.

Στη διάρκεια της 2ης ημέρας του forum, έγιναν παρουσιάσεις σχετικά με τη θερμομόνωση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» από καθηγητές Πανεπιστημίων και Ενεργειακούς Επιθεωρητές και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν έργα από καθηγητές Πανεπιστημίων, Αρχιτέκτονες και στελέχη του κλάδου, στα πλαίσια συζήτησης με θέμα «Το Ελληνικό Αλουμίνιο ως Σύγχρονο Δομικό Υλικό στη Βιώσιμη Αρχιτεκτονική».

Στο διήμερο αυτό forum, η Etem, πέρα από χορηγός, συμμετείχε και στην παράλληλη έκθεση εντός του Μεγάρου. Στο Minimal showroom που σχεδιάστηκε ειδικά για το forum, παρουσιάστηκαν μέσω μίας γιγαντοοθόνης η ιστορία, το παρόν και τα κύρια επιτεύγματα της εταιρείας. Εκεί, μας τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας  κύριος Σταθάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για τα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα αλουμινίου Etem αρχικά, αλλά και συνολικά για την εταιρεία. Τέλος, υπήρχαν κάποια ενδεικτικά δείγματα από Etem συστήματα για live δοκιμή και κατάλογος με τη γκάμα μας για το κοινό.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Etem BusinessDay στην Πάτρα

Η Etem διοργάνωσε BusinessDay στην Πάτρα την Τετάρτη που πέρασε.

Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας από την Etem

Η Εταιρική Υπευθυνότητα για εμάς στην Etem, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας και της καθημερινής μας λειτουργίας. Η Etem, εδώ και πάνω από μισό αιώνα, διαγράφει μία πορεία με αγάπη και σεβασμό στον εργαζόμενο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Η Etem συμμετείχε στην έκθεση BAU 2019

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η Etem στη διεθνή έκθεση BAU 2019, που πραγματοποιήθηκε 14-19 Ιανουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Εκεί, παρουσίασε ειδικές λύσεις, που ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες τάσεις της Αρχιτεκτονικής.

Συμμετέχουμε στην έκθεση BAU 2019

Η Etem θα συμμετάσχει στην έκθεση BAU 2019, μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων.

Νοιαζόμαστε και μοιραζόμαστε!

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, πήραμε μία πρωτοβουλία με στόχο την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από τη χρήση της πλαστικής σακούλας.


Δίκτυο συνεργατών Έργα συνεργατών
ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΚΕΛΥΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΡΟΛΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ