home page ΕΡΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΑ
GREECE ΕΝ | ΕL
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ
Νέα E52 Slim. Περισσότερο φως. Υψηλότερη αισθητική.

Posted on: 31-05-2017

Η ανανεωμένη σειρά κουφωμάτων Etem 52 Slim είναι διαθέσιμη! Με αισθητά μικρότερη επιφάνεια αλουμινίου θα δώσει περισσότερο φως και υψηλότερη αισθητική στο χώρο σας. Πρόκειται για συρόμενο θερμοδιακοπτόμενο σύστημα για μεσαία μεγέθη και ανοίγματα, με λιγότερο αλουμίνιο στο κέντρο έως και 50%.

Χρήσιμες πληροφορίες για τον κατασκευαστή κουφωμάτων

 • Η ανανεωμένη σειρά Ε52 Slim είναι άμεσα διαθέσιμη
 • Η E52 Slim έχει κοινά εξαρτήματα με τις σειρές Ε19, Ε22 και Ε52 και για την κατασκευή της γίνεται χρήση των υπαρχόντων εξαρτημάτων
 • Για την διατήρηση σύνδεσης του φύλλου απαιτείται ειδικό ανταλλακτικό κοπτικό εξάρτημα, το οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε από την Etem
 • Ο τεχνικός κατάλογος είναι εδώ και περιλαμβάνει
  o    Σχέδια των προφίλ 1:1
  o    Τομές οριζόντιες και κάθετες
  o    Κοπές ανά τυπολογία
  o    Σχέδια κατεργασιών
  o    Πίνακας εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται
  o    Σχέδια και κωδικούς κοπτικών για την επεξεργασία και σύνδεση των προφίλ
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά και διαστάσεις
  o    Δυνατότητα βαφής σε υπερανθεκτικά χρώματα
  o    Δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL, ειδικά σχέδια απομίμησης ξύλου (woodgrain) και άλλες μέθοδοι επιφανειακής επεξεργασίας - ανοδίωση
  o    Ευρεία γκάμα προφίλ για άψογο τελικό αποτέλεσμα, σε ίσια γραμμή
  o    Αυξημένη ασφάλεια με κλειδαριές τριών σημείων
  o    Ομαλή και ασφαλή χρήση χάρη στους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται
  o    Πλάτος φύλλου 38 χιλ
  o    Ελάχ. ύψος φύλλου 79 mm
  o    Ελάχ. ύψος οδηγού 43,7 mm
  o    Πάχος υάλωσης 20-26 mm
  o    Μέγ. πλάτος φύλλου 1700 mm x ύψος φύλλου 2200 mm
  o    Πλάτος φύλλου 1000 mm x Μέγ. ύψος φύλλου 2400 mm

Συγκριτικά πλεονεκτήματα της νέας Ε52

ΑΝΤΟΧΗ
Η ανανεωμένη σειρά Ε52 Slim είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά με κωνικό σχήμα στον οδηγό, ο οποίος είναι μασίφ αλουμίνιο επικαλυμμένο με inox. Αυτό σημαίνει ότι είναι το πιο ανθεκτικό στην κατηγορία του και δεν αλλοιώνεται με το βάρος και την χρήση.

ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ

Διαθέτει τους πιο μεγάλους νεροχύτες (διατρήσεις για απομάκρυνση υδάτων) της αγοράς. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη στεγανότητα από το νερό της βροχής και έντονα καιρικά φαινόμενα, από οποιοδήποτε άλλο σύστημα στην κατηγορία του.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Έχει τη δυνατότητα να «σηκώσει» διπλάσιο βάρος τζαμιού από αντίστοιχα στην κατηγορία του. Πιο συγκεκριμένα, είναι το μοναδικό στην αγορά στη συγκεκριμένη κατηγορία που δέχεται triplex υαλοπίνακες χωρίς να αλλοιώνεται η απρόσκοπτη λειτουργία του, κι αυτό σημαίνει περισσότερη ασφάλεια.

 

Συγκριτικά πλεονεκτήματα Etem
Η Etem είναι η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, με σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας.
Με μισό αιώνα εμπειρίας και συνεχείς εκπαιδεύσεις των Ανθρώπων της, έχει αναπτύξει πολύ ισχυρή τεχνογνωσία. Αυτό σημαίνει:

 • Καινοτόμα προϊόντα
 • Κορυφαία ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
 • Αντοχή προϊόντων στο χρόνο
 • Δυνατό after sales service
   

Η Etem, πέρα από ευρεία γκάμα τυποποιημένων συστημάτων, είναι σε θέση να σχεδιάζει και να παράγει λύσεις ακριβώς στα μέτρα κάθε πελάτη για να καλύπτει και την πιο ειδική ανάγκη. Τέλος, παρέχει 360⁰ λύση, από το προφίλ και το εξάρτημα, μέχρι την κλειδαριά και το πόμολο.
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά Ε52, καθώς και τον ειδικό τεχνικό κατάλογο θα βρείτε στο www.etem.gr/etem-e52-slim.html

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Etem και το Ινστιτούτο Prolepsis για τα παιδιά της Μάνδρας

H Etem στηρίζει τις προσπάθειες του Ινστιτούτου Prolepsis και ενισχύει μέσω του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ μαθητές και οικογένειες της Μάνδρας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου 2017.

Νέο Etem beernight στο Βόλο

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου έγινε το νέο μας event για επιλεγμένους συνεργάτες μας, στο ΑΒΒΑΕΙΟ στο Βόλο.

Πλήρης γκάμα λύσεων ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ από την Etem

Για το Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ, η Etem προτείνει μία έξυπνα επιλεγμένη γκάμα λύσεων, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τελικού χρήστη.

Η Etem στη Λακωνία για το Εξοικονομώ ΙΙ

Για το Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ βρεθήκαμε στη Λακωνία στις 5 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, το ΤΕΕ Λακωνίας, ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών και ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελμάτων Λακωνίας διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα, στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών στη Σπάρτη.

Η Etem εντάσσεται πρώτη στο διεθνές σύστημα EPD®

Το EPD® International (για πιστοποίηση έργων κατά LEED) απαριθμεί πλέον 37 χώρες, όπου οι εταιρείες καταχωρούν με πλήρη διαφάνεια περιβαλλοντικές δηλώσεις σχετικά με τα προϊόντα τους. 


Δίκτυο συνεργατών Έργα συνεργατών
ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΚΕΛΥΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΡΟΛΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ